Lajmërin Në Lidhje Me Programin E Punës Të Sistemit Federal: një listë vendesh pune do të publikohet ne Prill 2013

Lajmërin Në Lidhje Me Programin E Punës Të Sistemit Federal: një listë vendesh pune do të publikohet ne Prill 2013

Ne jemi lajmëruar nga Ministri I Qytetarisë dhe Migracionit, Z.Jason Kenney, se Programi Federal I Punëtorëve të Kualifikuar (FSW) që pritet të rifillojë në Maj do të përfshijë një listë vendesh të kufizuara pune, duke shtuar edhe ato që dimë deri tani, numrin maksimal të aplikimeve vjetore, eleminimin për shkak të nivelit të gjuhës, vlerësimin e detyrueshëm të diplomave, riorientimi drejt kandidatëve më të rinj dhe më pak pikë për përvojat profesionale të fituara jashtë Kanada-së.

Lajmërimi I fundit u bë I njohur për publikun ne një mënyrë aspak të zakont: me anë të  Twiter-it. Asnjë lajmërim zyrtar nuk është bërë deri tani mbi këtë. Problemi me të cilin kandidatët përballen tani është kur të fillojnë të përgatisin dosjen (dhe të kalojnë testin e detyrueshem të gjuhës) pa e ditur nëse vendi I punës së tij ose saj do të jetë I përfshirë në list, ose të zgjedhë pritjen derisa ai ose ajo të shohë listën duke rezikuar kështu të mos nisin dot aplikimin pasi është përmbushur numri maksimal vjetor. Ne jemi gati t’ju ndihmojme sidoqoftë ju të zgjidhni.

Share